Κασσελάκης: Καλώ το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 18:23 Κασσελάκης: Καλώ το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση

Ανάρτηση για τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, το μεσημέρι της Κυριακής (14/4/24).

Μπορεί η ψηφοφορία για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σε εξέλιξη, ωστόσο «οι διεθνείς εξελίξεις μάς ξεπερνούν» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του στο Χ, αναφερόμενος στα γεγονότα στη Μέση Ανατολή.

«Καταδικάζω χωρίς αστερίσκους τη χθεσινή επίθεση, μαζί και κάθε προηγούμενη επιθετική ενέργεια που μετέτρεψε τη Μέση Ανατολή σε γη του αίματος, της βίας, της αδικίας και του ξεριζωμού» έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Καλώ το Ισραήλ να επιδείξει αυτοσυγκράτηση σε αυτή τη συγκυρία, και συντάσσομαι με τη στάση του Προέδρου Μπάιντεν, ο οποίος διεμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δε θα υποστηρίξουν ισραηλινή αντεπίθεση εναντίον του Ιράν» γράφει παρακάτω ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πρώτη προτεραιότητα, η ανθρώπινη ζωή. Η προστασία των αμάχων, με στόχο μία ανθεκτική ειρήνη στην περιοχή» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση