Σμπαράλια το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που έπεσε σε κολώνα στα Λιόσια - Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει άλλο τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 10:06 Σμπαράλια το λεωφορείο του ΟΑΣΑ που έπεσε σε κολώνα στα Λιόσια - Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει άλλο τροχαίο

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στα Λιόσια για τροχαίο με εμπλοκή αστικού λεωφορείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το τροχαίο στα Λιόσια σημειώθηκε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου πλησίον της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών στη Ζωφριά, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ έπεσε σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο τροχαίο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα.

Τέσσερα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως καταγράφεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, η μπροστινή όψη του λεωφορείου έγινε σμπαράλια από την σύγκρουση. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο. 

«Προσπάθησα με κάθε τρόπο να συγκρατήσω ό,τι μπορώ», δήλωσε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου.

Ερωτηθείς για το αν η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ο ίδιος απάντησε «φανταστείτε ένα βαρύ όχημα να πέφτει πάνω σε μία κολώνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση