Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρία εμπορίας χρυσού - Τρύπησαν τον τοίχο και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 09:47 Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρία εμπορίας χρυσού - Τρύπησαν τον τοίχο και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν το παράθυρο διπλανής ναυτιλιακής εταιρείας που γειτνιάζει, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και "μπούκαραν" στην εταιρεία χρυσού.

Άγνωστοι δράστες "μπούκαραν" στο εσωτερικό μίας εταιρείας εμπορίας χρυσού στον Πειραιά και άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, με τη μέθοδο του ριφιφί, κατά τη διάρκεια του τετραημέρου του Πάσχα.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλευθήκαν το γεγονός ότι το κατάστημα ήταν κλειστό λόγω της αργίας του Πάσχα και αρχικά παραβίασαν παράθυρο διπλανής ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην εταιρεία εμπορίας χρυσού.

Εκεί, αφού πρώτα ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, του άνοιξαν τρύπα και αφαίρεσαν από μέσα χρήματα και χρυσό.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση