Η απάντηση στην καταγγελία για το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 08:00 Η απάντηση στην καταγγελία για το 13ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Διαβάστε την απάντηση της Διευθύντριας του 13ου δημοτικού σχολείου Λαμίας για την καταγγελία που έστειλε αναγνώστρια στο LamiaReport.

«Σχετικά με την ανάρτηση μιας καταγγελίας στο site σας που αφορά στο σχολείο μας, το 13ο Δημοτικό  Σχολείο Λαμίας , έχω να σας αναφέρω τα εξής:

Όντως το σχολείο μας τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και είχε παραμεληθεί  πολύ από όλους , σε σχέση με άλλα σχολεία της περιοχής μας.

Φέτος όμως, από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως διευθύντρια του σχολείου, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων, ήρθα σε επαφή με τον Δήμο. Πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκαν ,στέλνοντας μηχανικό να καταγράψει τις ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις . Διαπίστωσαν ότι πράγματι το κτίριο χρειάζεται άμεση επισκευή σε πολλούς χώρους. Μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα αποκατασταθούν όλα.

Και όντως έτσι έγινε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει γίνει απεντόμωση , έχουν αποκατασταθεί κάποιες από τις βλάβες σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για σύνδεση ίντερνετ και βελτίωση του εξοπλισμού του εργαστηρίου πληροφορικής, που για τόσα χρόνια υπολειτουργούσε .Και όλα αυτά με τη βοήθεια του Δήμου Λαμίας.        

Έχουμε τη διαβεβαίωση του δήμου ότι τα προβλήματα  θα επιλυθούν και σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Με εκτίμηση
 Η Διευθύντρια και οι εκπ/κοι

του 13ου Δημ. Σχολ. Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση