Αποκλεισμένοι από πέτρες και μπάζα στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 16:00 Αποκλεισμένοι από πέτρες και μπάζα στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Από "ξεχασμένα" προεκλογικά εργοτάξια στην οδό Αθηνών...

«Μια ιδιόμορφη κατάσταση Αποκλεισμού από πέτρες και μπάζα στην είσοδο της οδού Ελάτειας από την οδό Αθηνών βιώνουμε από το Σάββατο 30/9/2023 μέχρι σήμερα, αφού τα συνεργεία έχουν εγκαταλείψει το έργο στο εν λόγω σημείο στην οδό Αθηνών και πιθανών απασχολούνται κάπου αλλού ενώ τον διπλανό δρόμο (οδός Τιθορέας) τoν απεγκλώβισαν σχεδόν αμέσως, σε εμάς που "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ στην ΚΟΡΩΝΗ", συνεχίζουν τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ και είναι ΑΓΝΩΣΤΟ για το πόσο θα διαρκέσει!!!!!!!


(η οδός ΤΙΘΟΡΕΑΣ)

Οι μετακινήσεις τόσο των ίδιων των κατοίκων όσο και εκείνων που επισκέπτονται την περιοχή είναι δύσκολες, ενώ υπάρχει και έντονο πρόβλημα πλημμύρας με μια ξαφνική νεροποντή αφού παραμένουν κλειστοί δρόμοι και εμπόδια υπάρχουν παντού, δημιουργώντας πρόβλημα και στις επιχειρήσεις της περιοχής που κυριολεκτικά υποφέρουν, ενώ η Αστυνομία ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για την Παρακώλυση Κυκλοφορίας και με τον ιδιόμορφο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!!!!!!


(οδός ΕΛΑΤΕΙΑΣ)

ΑΛΗΘΕΙΑ στην πόλη αυτή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ή θα περιμένουμε από το νέο έτος τον νέο Δήμαρχο να λύσει ΑΜΑΡΤΙΕΣ των ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ??????????»

Αναγνώστης

Δείτε φωτογραφίες:


(οδός ΕΛΑΤΕΙΑΣ)


(ΑΘΗΝΩΝ και ΕΛΑΤΕΙΑΣ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση