Τι θα γίνει με τους ρομά της πλατείας Πάρκου; - Τι κάνει η νέα Δημοτική Αρχή;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 14:40 Τι θα γίνει με τους ρομά της πλατείας Πάρκου; - Τι κάνει η νέα Δημοτική Αρχή;

Σήμερα το πρωί πολλοί συμπολίτες μας έγιναν μάρτυρες ενός επεισοδίου μεταξύ ρομά στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της πόλης....

Ένας ρομά ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη μητέρα του για να της πάρει τα χρήματα που είχε πάρει λίγο πριν από τη σύνταξη ή κάποιο επίδομα.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Τα επεισόδια είναι καθημερινά. Έχουν μεταστρέψει την πλατεία σε σκουπιδότοπο. Την πέφτουν σε ηλικιωμένους με αισχρό τρόπο για να τους πάρουν τη σύνταξη. Βάζουν τα μικρά να κλέβουν από τα περίπτερα και τα καταστήματα και αν κάποιος τα πιάσει να κλέβουν τον απειλούν ότι θα τον δείρουν γιατί ακούμπησε το ανήλικο αθώο παιδάκι που κατά λάθος έπεσε πάνω του...», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες της πλατείας Πάρκου.

«Που είναι η νέα Δημοτική Αρχή; Πέρασε ένας μήνας που βγήκαν. Κάνεις δεν πέρασε να μας ρωτήσει τι κάνουμε τι προβλήματα έχουμε. Μόνο όταν είναι να εισπράξουν τα τέλη μας θυμούνται...»,  έλεγε ένας άλλος επαγγελματίας στο LamiaReport.

Κάθε μέρα και χειρότερα... είχε το καλοκαίρι στη κάμερα του LR ένας από τους ιδιοκτήτες περιπτέρου στην πλατεία Πάρκου, που βιώνει καθημερινά αυτήν την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Ανήλικοι ρομά έχουν ρημάξει στις κλοπές επαγγελματίες, ηλικιωμένους και μαθητέςΠροσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com