Ευχαριστήριο της οικογένειας του Γιάννη Χαραλάμπους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 21:38 Ευχαριστήριο της οικογένειας του Γιάννη Χαραλάμπους

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσοι παρευρέθησαν, αλλά και συμπαραστάθηκαν,  στο αβάσταχτο πένθος, για την απώλεια του αγαπημένου μας Υιού, Συζύγου, Πατέρα, Αδελφού, Γιάννη Δημ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, δείχνοντας με αυτόν τρόπο την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη ΓΕ.Π.Α.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και στη Δ.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, για την ηθική στήριξη τους, καθώς και στην Ε.ΑΣ.Υ.Φ., για την ηθική και υλική συμπαράσταση τους.

Ο Θεός να δίνει σε όλους σας δύναμη, υγεία και ευτυχία.

Ο πολυαγαπημένος μας Γιάννης, ως αστυνομικός αλλά και ως άνθρωπος, οικογενειάρχης, ξεχώρισε για την εργατικότητα, την ανιδιοτελή προσφορά του και εν γένει για την ομορφιά της ψυχής του. Θα μείνει αθάνατος στις καρδιές μας με το γλυκό του χαμόγελο και θα ηχεί στα αυτιά μας πάντα ο καλός ο λόγος του».

Η Οικογένεια του Γιάννη Δημ. Χαραλάμπους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση