Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Σάκη Νούσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 15:32 Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Σάκη Νούσα

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ελπίδας και του Άκη Νούσα, για την συμπαράσταση και την στήριξη στο βαρύ πένθος τους.

«Με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Αθανασίου Κ. Νούσα, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και στέφανα συμπαραστεκόμενοι στο πένθος μας δείχνοντας την εκτίμηση, την αγάπη  και το σεβασμό στο πρόσωπο του.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Συμεών, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θ. Καραΐσκο , τον Πρόεδρο το Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Α.Μακρυγιάννη  και τους αδελφικούς φίλους και δικηγόρους  Λ. Παπασταμούλη και Λ. Αγγελοπούλου που τίμησαν την Μνήμη του εκλιπόντος τόσο με την παρουσία  τους στην κηδεία όσο και με τους μεστούς και γεμάτους αγάπη επικήδειους που εκφώνησαν καταδεικνύοντας την πολιτεία του εκλιπόντος με σεμνότητα .

Επίσης θερμά ευχαριστήρια σε όσους έκαναν δωρεά στην μνήμη του αντί στεφάνων υπέρ το φιλόπτωχου ταμείου της Ι.Μ. Φθιώτιδος .

Με θερμές ευχαριστίες
Ελπίδα Νούσα - Άκης Νούσας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση