Ουτρέχτη: Η στιγμή της σύλληψης του Τούρκου δράστη – “Θέλω να τιμωρηθεί ο γιος μου” – video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 20:29 Ουτρέχτη: Η στιγμή της σύλληψης του Τούρκου δράστη – “Θέλω να τιμωρηθεί ο γιος μου” – video

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 37χρονου Τούρκου Γκοκμέν Τανίς, που σκόρπισε το θάνατο στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες, ο τελευταίος τραγικός απολογισμός. Ο επικεφαλής εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο 37χρονος Τούρκος είχε ποινικό μητρώο. Να τιμωρηθεί ο γιος μου εφόσον είναι ένοχος, δήλωσε ο πατέρας Μεχμέτ Τανίς από την Καισάρεια.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 37χρονου Τούρκου Γκοκμέν Τανίς, δράστη του σημερινού μακελειού στην ολλανδική πόλη Ουτρέχτη.

Ο Τανίς είχε ανοίξει πυρ το πρωί μέσα σε τραμ, με απολογισμό τρεις νεκρούς και πέντε τραυματίες, επιβεβαίωσαν οι τοπικές αρχές.

“Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη” έγραψε η δημοτική αρχή της Ουτρέχτης σε ένα tweet.

Ουτρέχτη: Ο Τούρκος είχε ποινικό μητρώο

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου, ο Ολλανδός εισαγγελέας Ρούτγκερ Γιούκεν είπε ότι ο Γκοκμέν Τανίς είχε στο παρελθόν συλληφθεί, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, τα κίνητρα του Τανίς δεν έχουν αποσαφηνιστεί, θα μπορούσαν να είναι “οικογενειακοί λόγοι”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση