Τραγωδία στην κηδεία Σουλεϊμανί: Ποδοπατήθηκαν διαδηλωτές - Νεκροί και τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 12:20 Τραγωδία στην κηδεία Σουλεϊμανί: Ποδοπατήθηκαν διαδηλωτές - Νεκροί και τραυματίες

Χάος στην ταφή του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί στη γενέτειρα του. Ποδοπατήθηκε κόσμος κατά τη διάρκεια της τελετής! Πληροφορίες της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης κάνουν λόγο για 35 νεκρούς και 48 τραυματίες! Δείτε τις πρώτες σοκαριστικές εικόνες.

Σε τραγωδία εξελίσσεται η ταφή του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, που δολοφονήθηκε με εντολή Τραμπ την περασμένη εβδομάδα στη Βαγδάτη! Η σορός του Ιρανού στρατηγού, που θεωρούνταν (άτυπα) ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας του Ιράν, έφτασε στη γενέτειρά του Κερμάν σήμερα και χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να συνοδεύσουν το φέρετρό του.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στην κηδεία του ποδοπατήθηκαν με τις πληροφορίες από την ιρανική τηλεόραση να μιλούν για πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι πρώτες, αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες κάνουν λόγο για 35 νεκρούς και 48 τραυματίες!

Σοκαριστικά πλάνα που έχουν ήδη ανέβει στα social media έχουν καταγράψει τις πρώτες στιγμές του πανικού μετά την τραγωδία στην τελετή ταφής του Σουλεϊμανί.

Δείτε τις πρώτες σοκαριστικές εικόνες

Προσαρμοσμένη αναζήτηση