Ο κορονοϊός ακύρωσε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 14:06 Ο κορονοϊός ακύρωσε το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη

Επιβεβαιώνεται η αναβολή του μεγάλου φεστιβάλ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη. Το περίφημο Coachella δεν πρόκειται να γίνει τον Απρίλιο λόγω του κορονοϊού. Πιθανά να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Οι ατζέντηδες μερικών από των πιο γνωστών καλλιτεχνών φαίνεται να επιβεβαιώνουν την αναβολή του μεγάλου φεστιβάλ της Καλιφόρνια.

Το Coachella αρχικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 10 και 17 Απριλίου με headliners τους Travis Scott, Rage Against The Machine και Frank Ocean.

Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει και όπως αναφέρει το TMZ οι νέες πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι 9 και 16 Οκτωβρίου.

Το Coachella είναι το μεγαλύτερο Φεστιβάλ μουσικής και τεχνών και γίνεται κάθε χρόνο τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Απριλίου στην Coachella Valley στην έρημο του Κολοράντο, στην Καλιφόρνια.

Ξεκίνησε το 1999 με σκοπό να δημιουργηθεί μια μέρα αφιερωμένη στη μουσική. Με τα χρόνια εξελίχτηκε στο πιο μεγάλο, το πιο διάσημο και το πιο κερδοφόρο event του κόσμου. Από τις σκηνές του έχουν περάσει πολλά γνωστά συγκροτήματα και μουσικοί όπως οι Radiohead, οι Guns’n’Roses, οι Red Hot Chili Peppers, η Lady Gaga, οι Depeche Mode κ.α. Κάθε χρόνο το παρακολουθούν γύρω στις 250.000 άτομα, ανάμεσά τους μεγάλες διασημότητες της μόδας, της μουσικής, του σινεμά και της τέχνης.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση