Κορωνοϊός: 4 νέα κρούσματα στην Κύπρο – 6 άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 19:37 Κορωνοϊός: 4 νέα κρούσματα στην Κύπρο – 6 άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο photo Reuters

4 νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Κύπρο σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1.789 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Τα κρούσματα στην Κύπρο ήταν αισθητά μειωμένα σε σχέση με χθες που ήταν 13 ενώ 5 άτομα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο αποτελεί και το νοσοκομείο Αναφοράς στην Κύπρο. ένα εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται σε θάλαμο ένα άτομο με συμπτώματα κορονοϊού. Η κατάσταση της υγείας και των έξι νοσηλευόμενων ασθενών είναι σταθερή.

Αναλυτικά, τα θετικά στον ιό άτομα προέκυψαν ως εξής:Από 714 δείγματα που ελήφθησαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας, προέκυψαν 3 κρούσματα.

Από 268 δείγματα στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου 10.000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β’ και γ’ φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, εντοπίστηκε 1 κρούσμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση