Κύπρος: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής μετά το σκάνδαλο με τα «χρυσά» διαβατήρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:38 Κύπρος: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής μετά το σκάνδαλο με τα «χρυσά» διαβατήρια

Ο σάλος που έχει προκληθεί στην Κύπρο μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα «χρυσά διαβατήρια» δε λέει να κοπάσει. Ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, κεντρικό πρόσωπο των αποκαλύψεων, παραιτήθηκε τελικά αλλά… δεν θεωρεί ότι έχει κάνει λάθος!

Ο Δημήτρης Συλλούρης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου αλλά και από τη θέση του ως βουλευτής, επέμεινε όμως ότι πιστεύει πως ότι «με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο».

Με την παραίτησή του, είπε, «αφαιρείται από κάποιους το πρόσχημα ότι η παρουσία μου στο αξίωμα του προέδρου της Βουλής παρεμποδίζει με οποιοδήποτε τρόπο την ομαλή λειτουργία της Βουλής, κάτι το οποίο ουδέποτε θα διανοούμουν να πράξω».

«Σε προηγούμενη δήλωση μου είχα αναφέρει ότι δεν θα υπέβαλλα παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών που διεξάγονται από την Πολιτεία. Είχα επίσης σημειώσει, ότι έχω ήδη λάβει τις αποφάσεις μου για το τι θα πράξω μετά την ολοκλήρωση των ερευνών», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Δημήτρης Συλλούρης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση