Βρετανία: Xριστουγεννιάτικο reunion για τη βασιλική οικογένεια χωρίς τον Φίλιππο - Ανησυχία για το Δούκα του Εδιμβούργου (pics)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 09:58 Βρετανία: Xριστουγεννιάτικο reunion για τη βασιλική οικογένεια χωρίς τον Φίλιππο - Ανησυχία για το Δούκα του Εδιμβούργου (pics) (φωτο Reuters)

Στο Κάστρο του Ουίνδσορ συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (8/12) τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Η Βασίλισσα Ελισσάβετ υποδέχθηκε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του, Καμίλα. 

Αυτή ήταν η πρώτη συγκέντρωση όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Η Βασίλισσα Ελισσάβετ μαζί με την οικογένεια της απόλαυσε – αφού μάλιστα και εκείνη σιγοτραγουδούσε – τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την στρατιωτική μπάντα στα σκαλιά του Κάστρου του Ουίνδσορ. 

Δείτε φωτογραφίες:

Από το οικογενειακό reunion έλειπε όμως ο πρίγκιπας Φίλιππος, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλούς Βρετανούς και – όπως μεταδίδει η Daily Mail – προκάλεσε ανησυχία στο Twitter. Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος σε περίπου έξι μήνες θα γιορτάσει τα 100α γενέθλια του, αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017 και έκτοτε σπανίως πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις. 

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση