Ο πρόεδρος της χώρας δίνει συνέντευξη ενώ ο σκύλος του «απαιτεί» προσοχή (Viral βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 15:21 Ο πρόεδρος της χώρας δίνει συνέντευξη ενώ ο σκύλος του «απαιτεί» προσοχή (Viral βίντεο)

Ο τρισχαριτωμένος  Misneach δεν... καταλαβαίνει από live  και θέλει μονάχα να παίξει με τον Χίγκινς.

Το νέο κουτάβι του προέδρου της Ιρλανδίας όχι μόνο έχει εξοικειωθεί πλήρως με τη ζωή στο πλευρό του Μάικλ Ντ. Χίγκινς και της συζύγου του, αλλά φαίνεται ήδη να... ακολουθεί τα χνάρια του «αδελφού» του, παρεμβαίνοντας σε δημόσιες εμφανίσεις και ζητώντας επίμονα προσοχή.

Ο Misneach, ένας ορεινός σκύλος Βέρνης, είναι το σκυλάκι που υιοθέτησε ο Ιρλανδός πρόεδρος και η σύζυγός του Σαμπίνα τον περασμένο Μάρτιο, μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης τους σκυλίτσας Sioda. Ηλικίας μόλις μερικών μηνών, το κουτάβι έχει μεγαλώσει ήδη αρκετά και πρόσφατα έγινε viral χάρη στη γλυκύτατη προσπάθειά του να τραβήξει την προσοχή του ιδιοκτήτη του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να δώσει συνέντευξη στο κανάλι RTE σχετικά με την απώλεια του Ιρλανδού ηθοποιού Τομ Χίκεϊ.

Παρότι το κουτάβι έσπρωχνε συνεχώς με τη μουσούδα του το χέρι του Χίγκινς και του τραβούσε με τα δόντια του το μανίκι, προσκαλώντας τον να παίξουν, ο Ιρλανδός πρόεδρος συνέχιζε να μιλάει ατάραχος μπροστά στην κάμερα, σύμφωνα με την Irish Post. Στο βίντεο από το παρασκήνιο της συνέντευξης που μοιράστηκε αργότερα αποκαλύπτεται η «δράση» του τρισχαριτωμένου κουταβιού που... δεν καταλαβαίνει από live, αποζητά την προσοχή και απλά αρνείται να το βάλει κάτω!

Το κλιπ έγινε viral σε διάφορες πλατφόρμες των social media συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια από Ιρλανδούς - και όχι μόνο - που λάτρεψαν το ζωηρό τετράποδο, και... θαύμασαν την υπομονή του ιδιοκτήτη του. «Μου έφτιαξε τη μέρα από το βίντεο. Σε ποια άλλη χώρα θα έβλεπες τον πρόεδρο να δίνει συνέντευξη ενώ παράλληλα παίζει με τον σκύλο του. Τον λατρεύω αυτόν τον άνδρα», γράφει μια σχολιάστρια. «Μου αρέσει πόσο υπομονετικός είναι. Φαίνεται ότι ασχολείται ο ίδιος με τον σκύλο και ότι δεν έχει βάλει κάποιο μέλος του προσωπικού του να τον φροντίζει», αναφέρει ένα άλλο σχόλιο. «Πρέπει να φυλάει τις λιχουδιές στην τσέπη του», εικάζει ένας τρίτος σχολιαστής.

Ο Misneach φαίνεται πως «παίρνει μαθήματα» από τον άλλο σκύλο του προέδρου Χίγκινς, τον χαριτωμένο Bród, ο οποίος είχε γίνει κάποτε viral όταν διέκοψε ένα προεδρικό event για να απαιτήσει χάδια, και είχε κλέψει ξανά την παράσταση κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ της Βρετανίας και της Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση