Το ξενοδοχείο που χρεώνει 1.000.000$ τη βραδιά: Youtuber διανυκτέρευσε και τράβηξε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 17:28 Το ξενοδοχείο που χρεώνει 1.000.000$ τη βραδιά: Youtuber διανυκτέρευσε και τράβηξε βίντεο

Από τις Μαλδίβες έως τις ΗΠΑ, ο διάσημος Youtuber Mr. Beast επισκέφτηκε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία του κόσμου καταλήγοντας σε έναν πύργο που χρεώνει ένα εκατομμύριο δολάρια τη βραδιά.

Ο πασίγνωστος Youtuber Mr.Beast είναι διάσημος για τις πανάκριβες παραγωγές στο κανάλι, του και το βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο αυτή τη φήμη του. 

Ξεκινώντας από «το πιο φτηνό ξενοδοχείο» στην Ινδία, έμεινε με τους φίλους του σε ένα κοινόχρηστο δωμάτιο με χρέωση ενός δολαρίου για το στρώμα του ύπνου. Στη συνέχεια η ομάδα επέστρεψε στην Αριζόνα που διανυκτέρευσε σε μία «πολυτελή» σπηλιά έναντι 1.000 δολαρίων τη βραδιά.

Και από εκεί και πέρα, ακολούθησαν πραγματικά πανάκριβοι προορισμοί με την κάμερα να καταγράφει την πολυτέλεια:

 -ένα ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες με υποβρύχιες κρεβατοκάμαρες για 10.000 δολάρια τη βραδιά.

-τιςIslas Secas του Παναμά όπου μία νύχτα κοστίζει 50.000 δολάρια

-Το ξενοδοχείο στη Νεβάδα όπου τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπόουλινγκ και γήπεδο μπάσκετ...για 150.000 δολάρια τη διανυκτέρευση

Και τέλος, το ξενοδοχείο -πύργος, όπου η διαμονή στοιχίζει ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα.

Πηγή: Lifo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση