Σεργκέι Λαβρόφ: «Είμαι καλά» – Ανέβασε βίντεο από το Μπαλί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 11:53 Σεργκέι Λαβρόφ: «Είμαι καλά» – Ανέβασε βίντεο από το Μπαλί

Με ένα βίντεο το οποίο τον δείχνει να κάθεται στην βεράντα του ξενοδοχείου του στο Μπαλί της Ινδονησίας όπου βρίσκεται για την Σύνοδο των G20, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ διαψεύδει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. 

Νωρίτερα, το Associated Press επικαλούμενο δυο Ινδονήσιους αξιωματούχους μετέδωσε ότι με το που πάτησε στην Ινδονησία ο Σεργκέι Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Την είδηση αρχικά διέψευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα και στην συνέχεια ανέβηκε και το βίντεο που δείχνει τον Λαβρόφ να κάθεται στην βεράντα του ξενοδοχείου με βερμούδα και μοκασίνι και μεταξύ άλλων να λέει στα δυτικά ΜΜΕ να μεταδίδουν μόνο αλήθειες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση