Το πάρτι γενεθλίων του 80άρη Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - Πώς επιχείρησε να... κρύψει την ηλικία του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 15:21 Το πάρτι γενεθλίων του 80άρη Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - Πώς επιχείρησε να... κρύψει την ηλικία του

O Τζο Μπάιντεν έγινε στα 29 του ένας από τους νεότερους γερουσιαστές στην ιστορία των ΗΠΑ και τώρα είναι ο γηραιότερος πρόεδρος που κράτησε ποτέ στα χέρια του το τιμόνι της χώρας, αφού χθες Κυριακή έκλεισε τα 80.

Αν και δεν του έστησαν μεγάλο πάρτι γενεθλίων, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, οργάνωσε ένα brunch στον Λευκό Οίκο. «Μια τέλεια γιορτή γενεθλίων γεμάτη με τόση αγάπη - και το αγαπημένο κέικ καρύδας του Τζο», έγραψε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο Twitter, στη συνοδευτική λεζάντα μιας φωτογραφίας που δείχνει τον Πρόεδρο να σβήνει το κεράκι.

 

 

Η Τζιλ είχε ήδη συγχαρεί προηγουμένως τον άνδρα της με μια άλλη ανάρτηση: «Δεν υπάρχει άλλος εκτός από σένα με τον οποίο θα προτιμούσα να χορέψω. Ηappy Birthday, Τζο. Σε αγαπώ!»

 

 

Αλλά και ο προκάτοχος του Μπάιντεν στο ύπατο αξίωμα της χώρας, ο Μπαράκ Ομπάμα, έσπευσε να τον συγχαρεί: «Happy birthday, Τζο Μπάιντεν. Υπάρχουν πολλά για να γιορτάζουμε αυτές τις μέρες και είμαι ευγνώμων που η Αμερική σε έχει στο τιμόνι της», ευχήθηκε στο Twitter.

 

 

Η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο συμβούλιο ανθρωπίινων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, Μισέλ Τέιλορ, ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία που τη δείχνει να αγκαλιάζει τον Μπάιντεν και έγραψε «Happy birthday, Πρόεδρε Μπάιντεν. Το καλύτερο αφεντικό όλων των εποχών», μαζί με ένα emoji καρδιάς.

 

 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν πλούσιο για τον Μπάιντεν. Πέρα από τα γενέθλιά του γιόρτασε και τον γάμο της εγγονής του, Ναόμι, με τον Πίτερ Νιλ το Σάββατο, σε μια μικρή γαμήλια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, την πρώτη στον Λευκό Οίκο εδώ και δύο δεκαετίες και 19η που έλαβε χώρα εκεί.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση