Κίεβο: Συγκλονιστικό βίντεο – Γιατροί συνεχίζουν την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε παιδί παρά το μπλακ άουτ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 21:13 Κίεβο: Συγκλονιστικό βίντεο – Γιατροί συνεχίζουν την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς σε παιδί παρά το μπλακ άουτ

Η εγχείρηση ήταν ήδη σε εξέλιξη όταν «έπεσε» παντού το σκοτάδι

Βυθισμένο στο σκοτάδι είναι το Κίεβο αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους γιατρούς να ασκήσουν το λειτούργημά τους και να σώσουν ένα μικρό παιδί.

Η ιστοσελίδα Guardian φέρνει στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο φαίνονται γιατροί σε νοσοκομείο του Κιέβου να κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε ένα παιδί την στιγμή που η πόλη έχει βυθιστεί το σκοτάδι λόγω ενός ακόμη μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με τον Borys Todurov, τον χειρουργό που κινηματογράφησε την επέμβαση, ήταν ήδη σε εξέλιξη όταν ξαφνικά διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

«Έτσι κάνουμε σήμερα εγχείρηση καρδιάς», είπε.

πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση