Αυστραλία: Η στιγμή που δύο ελικόπτερα στην Αυστραλία συγκρούονται στον αέρα - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 19:55 Αυστραλία: Η στιγμή που δύο ελικόπτερα στην Αυστραλία συγκρούονται στον αέρα - Δείτε βίντεο

Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση - Το ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν και το άλλο απογειωνόταν τη στιγμή της επαφής

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν έπειτα από την εναέρια σύγκρουση δύο ελικοπτέρων που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του ενός στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις  14:00 (τοπική ώρα) κοντά στο τουριστικό πάρκο αναψυχής Sea World στην περιοχή του Gold Coast.

Σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία η πτώση ήταν συνέπεια της επαφής εν πτήσει που προηγήθηκε δευτερόλεπτα πριν ανάμαεσα στα δύο ελικόπτερα. Την ίδια ώρα συγκλονίζει το βίντεο με την εναέρια σύγκρουση και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

Το ένα ελικόπτερο προσγειωνόταν και το άλλο απογειωνόταν όταν ήρθαν σε επαφή με αποτέλεσμα το ένα να προσκρούσει στο έδαφος και το δεύτερο να καταφέρει να προσγειωθεί. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γουόρελ οι νεκροί και οι τραυματίες επέβαιναν όλοι στο ίδιο ελικόπτερο.

 

 

 

 

Οι ανακριτικές αρχές της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ερευνούν τα αίτια του πολύνεκρου αεροπορικού δυστυχήματος.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση