Έκρηξη στον αγωγό φυσικού αερίου που συνδέει Λιθουανία και Λετονία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 21:10 Έκρηξη στον αγωγό φυσικού αερίου που συνδέει Λιθουανία και Λετονία

Έκρηξη σημειώθηκε την Παρασκευή σε αγωγό φυσικού αερίου που συνδέει τη Λιθουανία και Λετονία όπως αναφέρει Reuters επικαλούμενο την εταιρεία μεταφοράς φυσικού αερίου της Λιθουανίας Amber Grid.

Η έκρηξη σημειώθηκε στη βόρεια Λιθουανία σύμφωνα με την εταιρεία Amber Grid και όπως τόνισε ο εκπρόσωπός της «ερευνούμε την αιτία της έκρηξης».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η εταιρεία δεν βλέπει κακόβουλες αιτίες για την έκρηξη όμως οι έρευνες θα καλύψουν τα πιθανά σενάρια, ενώ η φωτιά είναι έτοιμη να σβήσει καθώς έκλεισε η παροχή αερίου.

Η αστυνομία ήταν έτοιμη να εκκενώσει ένα χωριό κοντά στο σημείο όπως μετέδωσε το  πρακτορείο ειδήσεων της Βαλτικής BNS, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή θάνατοι.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση