Λιούις Καπάλντι: Έπαθε κρίση στη σκηνή λόγω του Συνδρόμου Τουρέτ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 21:21 Λιούις Καπάλντι: Έπαθε κρίση στη σκηνή λόγω του Συνδρόμου Τουρέτ

Προσπάθησε να μην διακόψει τη ροή της συναυλίας, αλλά δεν τα κατάφερε - Το κοινό συνέχισε το τραγούδι του - «Κύμα» αγάπης στα social media

Ο Λιούις Καπάλντι έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για το σύνδρομο Τουρέτ, με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σε πρόσφατη συναυλία του στη Φρανκφούρτη, ο 26χρονος τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με μερικά από τα συμπτώματα του Τουρέτ, την ώρα που τραγουδούσε.

Παρά τα τικ που φαίνεται να έχει, ο Καπάλντι δεν διακόπτει την performance και η στάση του αυτή συγκίνησε τους θαυμαστές του, οι οποίοι τον βοήθησαν τραγουδώντας μαζί του την επιτυχία του «Someone You Loved».

Παρά τις προσπάθειές του να μην επηρεαστεί η live εμφάνισή του, οι σπασμοί που είχε κλιμακώθηκαν και σε κάποιο σημείο του σόου, φαίνεται να απομακρύνεται από το μικρόφωνο.

Viral πλέον κλιπ στην πλατφόρμα του TikTok δείχνει τον Καπάλντι να κάνει μερικά βήματα πίσω και να διακόπτει για λίγο τη ροή της ερμηνείας του, την ίδια ώρα που το κεφάλι και ο ώμος του φαίνονται να συσπώνται ανεξέλεγκτα.

Δείτε βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση