Μαντλίν ΜακΚάν: Το DNA έδειξε πως η Τζούλια Βέντελ δεν είναι το εξαφανισμένο παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 13:52 Μαντλίν ΜακΚάν: Το DNA έδειξε πως η Τζούλια Βέντελ δεν είναι το εξαφανισμένο παιδί

Βγήκαν τα αποτελέσματα DNA και έδειξαν πως η 22χρονη Τζούλια Βέντελ δεν είναι η εξαφανισμένη κόρη των ΜακΚάν. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚάν που δεν πίστεψε ποτέ ότι το κορίτσι από την Πολωνία είναι η κόρη τους.

Η Τζούλια Βέντελ ισχυριζόταν πως ήταν η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, όμως το DNA δεν επιβεβαίωσε την θεωρία της. Μάλιστα, και οι ίδιοι οι γονείς της Βέντελ τόνιζαν πως οι ισχυρισμοί της ήταν αβάσιμοι και ψεύτικοι.

Η Γουέντελ εμφανίστηκε και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, ωστόσο μόλις λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν μπορεί να είναι η Μαντλίν.

Συγκεκριμένα, υπεβλήθη σε τεστ DNA που έδειξε ότι είναι 100% Πολωνή. Σύμφωνα με τη Mirror, η ιδιωτική ερευνήτρια που την βοηθούσε επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε πως: «Έχει ένα μικρό ποσοστό λιθουανικής και ρωσικής καταγωγής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι είναι Πολωνή».

Η Βέντελ έλεγε: «Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ έντονη και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει μια παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα. Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση