Τα αναμαλλιασμένα σκυλιά που ξετρελαίνουν το Instagram: Γνωρίστε την Μία και τον Μάιλο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:42 Τα αναμαλλιασμένα σκυλιά που ξετρελαίνουν το Instagram: Γνωρίστε την Μία και τον Μάιλο!

Δείτε τα αξιαγάπητα σκυλιά με τα μακριά ξανθά μαλλιά που έχουν γίνει viral!

Όλοι αγαπάμε να βλέπουμε αξιαγάπητα ζωάκια στο Instagram, όμως η Mία και ο Μάιλο είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας! Ο λογαριασμός των δύο ολόχρυσων goldendoodles στο Ιnstagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες και βίντεο της κατάξανθης χαίτης τους.

Μάλιστα, τα πιο αστεία βίντεο είναι όταν η Μία και ο Μάιλο έρχονται... αντιμέτωποι με δυνατό αέρα! Τότε τα μαλλιά τους ανεμίζουν αγέρωχα.

Δείτε παρακάτω τα αξιαγάπητα σκυλιά, τη Μία και τον Μάιλο σε μια ανεμοδαρμένη βουνοκορφή!

Τα Goldendoodles είναι designer breed που προκύπτουν με το συνδυασμό Golden Retreiver και Poodle και προέκυψαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1990. Συνδυάζουν την φιλική και χαρμόσυνη προσωπικότητα των Golden Retreiver και την εξυπνάδα των Poodles.

Συγκεκριμένα, η Μία και ο Μάιλο είναι μίνι Golden Doodles σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Helen που φροντίζει τα δύο σκυλιά, οι λαμπερές χαίτες τους προέκυψαν γιατί δεν τους πήγε ποτέ στον κομμωτή από τότε που γεννήθηκαν - κάνοντάς τους μόνο σπάνια, μικρά trims. Η ίδια προσφέρει DIY βίντεο και συμβουλές για να μπορέσουν και άλλοι κάτοχοι goldendoodle να κάνουν το ίδιο.

Δείτε παρακάτω τα αξιαγάπητα αναμαλλιασμένα σκυλιά του Instagram!

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση