Πολυτελές ξενοδοχείο άνοιξε στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στο Βιετνάμ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 13:35 Πολυτελές ξενοδοχείο άνοιξε στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου στο Βιετνάμ

Διαθέτει την πιο μαγευτική θέα.

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο άνοιξε στο ψηλότερο κτίριο του Βιετνάμ, 81 ορόφων και ύψους 461 μέτρων. 

Το νέο Vinpearl Landmark 81, Autograph Collection άνοιξε στο Ho Chi Minh City έχει θέα στον ποταμό Σαϊγκόν και δίχως αμφιβολία διαθέτει την πιο μαγευτική θέα στην πόλη.


(Φωτο: Vinpearl Landmark)


(Φωτο: Vinpearl Landmark)

Υπάρχουν 223 δωμάτια και σουίτες. Η πιο πολυτελής απ΄ αυτές είναι στον 68ο όροφο, την οποία το ξενοδοχείο χαρακτηρίζει ως τη μεγαλύτερη και ψηλότερη προεδρική σουίτα σε όλο το Βιετνάμ.

Η σουίτα των 488 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει δύο μαρμάρινα μπάνια, μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα, και έχει και ιδιωτικό σεφ.

Κάθε δωμάτιο, και όχι μόνο οι σουίτες, διαθέτει γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ώστε να απολαμβάνει ο επισκέπτης στο μέγιστο τη θέα.


(Φωτο: Vinpearl Landmark)


(Φωτο: Vinpearl Landmark)

Διατίθενται εστιατόριο, καφετέρια, σπα αλλά και τρεις χώροι εκδηλώσεων. Ένας, μάλιστα, είναι αρκετά μεγάλος που μπορείς να οδηγήσεις μέχρι και αυτοκίνητο. 

«Ανυπομονούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της φιλοξενίας για τους ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες σε αυτή τη ζωντανή μητρόπολη του Βιετνάμ», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Vinpearl, Goetz Bauer.

Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει 34 από τους συνολικά 81 ορόφους, ενώ οι υπόλοιποι καταλαμβάνονται από ιδιωτικές κατοικίες αλλά και επιχειρήσεις. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει παρατηρητήριο.


(Φωτο: Vinpearl Landmark)


(Φωτο: Vinpearl Landmark)

Ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι εμπνευσμένος από έναν βιετναμέζικο θρύλο σύμφωνα με τον οποίο ο 3χρονος Thanh Giong κατάφερε να πολεμήσει έναν εχθρό χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι μπαμπού.


(Φωτο: Vinpearl Landmark)


(Φωτο: Vinpearl Landmark)


(Φωτο: Vinpearl Landmark)

Με πληροφορίες από CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση