Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία επιχειρηματία από «ντελιβερά» στο μαγαζί του στην Αλβανία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 21:47 Εξιχνιάστηκε η εν ψυχρώ δολοφονία επιχειρηματία από «ντελιβερά» στο μαγαζί του στην Αλβανία

Σε βεντέτα φέρεται να οφείλεται η εν ψυχρώ δολοφονία ενός επιχειρηματία μέσα στο μαγαζί του στην Αλβανία από έναν άλλον άνδρα ντυμένο ντελιβερά, ο οποίος «μπούκαρε» στο μαγαζί και τον πυροβόλησε 7 φορές, με το βίντεο ντοκουμέντο να είναι σοκαριστικό.

Όπως αναφέρει το himara.gr, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι ο επιχειρηματίας Ardian Nikulaj που είχε μαγαζί στην περιοχή Shengjin της Αλβανίας. Ο επικεφαλής της κρατικής αστυνομίας, Muhamet Rrumbullaku, έδωσε σήμερα (26.4.2023) περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα σε συνέντευξη Τύπου.

Όπως ανέφερε ο κ. Rrumbullaku, η υπόθεση έχει να κάνει με δομημένη εγκληματική ομάδα με αλλοδαπούς υπηκόους που εισήλθαν στην Αλβανία για να διαπράξουν φόνο και ότι η δολοφονία του επιχειρηματία φέρεται να οφείλεται σε βεντέτα.

Μετά από έλεγχο των Αρχών στο σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία στο μαγαζί στην Αλβανία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμ. χλστ.
  • Βλήμα μοντέλου 54, διαμ. 7,62 διαμ. χλστ.
  • Μία επιστολή 
  • Κινητό τηλέφωνο «iPhone»

Από τις διαδικαστικές ενέργειες που έγιναν για το συμβάν αυτό, προέκυψαν αδιαμφισβήτητα στοιχεία που ανήκουν στους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Αναφορικά με τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος από τους δράστες, έχει τεκμηριωθεί η χρήση τους από τους ύποπτους για χρονικό διάστημα για την εκτέλεση της δολοφονίας. Καταζητούνται τέσσερις Βρετανοί και ένας Πορτογάλος.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση