Ο Πριγκόζιν της Wagner: Η φυλακή, τα χοτ ντογκ και η καρμική γνωριμία με τον Πούτιν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 12:04 Ο Πριγκόζιν της Wagner: Η φυλακή, τα χοτ ντογκ και η καρμική γνωριμία με τον Πούτιν

Βίος και πολιτεία η ζωή του ιδρυτή της Βάγκνερ - «Έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε, με όποιο κόστος. Ραδιούργος και πολυτάλαντος», λένε άνθρωποι που τον είδαν να εξελίσσεται

Στο αποκορύφωμα της πρώτης, μυστικής εισβολής της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία, το καλοκαίρι του 2014, μια ομάδα ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων συγκεντρώθηκε στην έδρα του υπουργείου Άμυνας, ένα επιβλητικό κτίριο της εποχής του Στάλιν.

Πήγαν εκεί για να συναντήσουν τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, έναν μεσήλικα άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι και τραχύ ύφος, τον οποίο πολλοί στην αίθουσα γνώριζαν μόνο ως τον υπεύθυνο για τις συμβάσεις τροφοδοσίας του στρατού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση