Έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση δύο jet ski που οδηγούσαν οι γονείς του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 09:39 Έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση δύο jet ski που οδηγούσαν οι γονείς του

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό της Κύπρου - Η 6χρονη επέβαινε στο ένα jet ski μαζί με τον πατέρα της και το άλλο οδηγούσε η μητέρα της.

Τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου (01/07) στη Λεμεσό της Κύπρου, όταν μια 6χρονη έχασε τη ζωή της μετά από σύγκρουση δύο jet ski.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων, όπως αναφέρει ο "Φιλελεύθερος", οικογένεια από τη Ρωσία βρισκόταν σε γιοτ και είχαν βγει ανοικτά του Lady’s Mile, στο τελευταίο κέντρο. Σε κάποια στιγμή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά jet ski μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους και φίλων τους.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των jet ski με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 6χρονη που επέβαινε μαζί με τον πατέρα σε ένα από τα δύο jet ski. Σύμφωνα με πληροφορίες στο δεύτερο jet ski οδηγός φέρεται να ήταν η μητέρα του κοριτσιού.

Φουσκωτό από το γιοτ μετέφερε το κοριτσάκι στην στεριά με τους δικούς της να ζητούν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την μικρή και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Δυστυχώς όμως το παιδί απεβίωσε λίγες ώρες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση