Έκλεψε 120.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι για το γάμο της!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 09:43 Έκλεψε 120.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι για το γάμο της!

Πρώην εργαζόμενη της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έκανε μια γερή… μπάζα από τα ταμεία της ομάδας, για τα έξοδα του γάμου της.

Σύμφωνα με την αγγλική Sun, η Φιόνα Μπάρκλεϊ (εργαζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι ως υπεύθυνη ανάπτυξης επιχειρήσεων στο τμήμα φιλοξενίας της ομάδας), υπεξαίρεσε από τα ταμεία του συλλόγου 120.000 ευρώ για τα έξοδα του γάμου της.

Η 34χρονη -μητέρα ενός παιδιού- κρίθηκε ένοχη για οικονομική απάτη, καταδικάστηκε πρωτόδικα με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό έπεσε στα… μαλακά, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει στους “πολίτες” μόλις 3000 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι η Φιόνα Μπάρκλεϊ απολύθηκε από τον σύλλογο του Μάντσεστερ τον Μάρτιο του 2021, όταν οι άνθρωποι της ομάδας κατάλαβαν το αδίκημα που είχε διαπράξει.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση