Στα 89 της εκπλήρωσε ένα όνειρο που είχε από μικρή: Να κάνει τατουάζ το αγαπημένο της ζώο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 16:52 Στα 89 της εκπλήρωσε ένα όνειρο που είχε από μικρή: Να κάνει τατουάζ το αγαπημένο της ζώο

Η φροντιστική ομάδα του Maiden Castle House πήρε στα σοβαρά το όνειρο της Hilda και αποφάσισε να το πραγματοποιήσει.

Στα 89 της χρόνια, η Hilda, κάτοικος του Maiden Castle House στο Ντόρτσεστερ της Αγγλίας, είχε ένα μοναδικό όνειρο στη λίστα της, να κάνει τατουάζ. Δεν ήξερε ότι η ασυνήθιστη επιθυμία της θα μαγνήτιζε τις καρδιές πολλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα γινόταν πραγματικότητα.

Η φροντιστική ομάδα του Maiden Castle House πήρε στα σοβαρά το όνειρο της Hilda και αποφάσισε να το πραγματοποιήσει. Αρχικά, συμβουλεύτηκαν τον παθολόγο της για να διασφαλίσουν ότι δεν υπήρχαν κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη διαδικασία του τατουάζ. Αφού βεβαιώθηκε ότι η Hilda ήταν πλήρως ενημερωμένη για το τι θα συνεπαγόταν η διαδικασία, η Beccy, μία από τις αφοσιωμένες φροντιστές του οίκου, πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε έναν τοπικό καλλιτέχνη τατουάζ.

Ο Nathan, από το Tattoo Lounge στο Weymouth, ήταν ευτυχής που συμμετείχε σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Συνεργάστηκε στενά με τη Hilda για να σχεδιάσει ένα τατουάζ που θα αποτύπωνε το πάθος της για την παρατήρηση πουλιών. Το τελικό σχέδιο απεικόνιζε χαριτωμένα πουλιά σκαρφαλωμένα σε ένα λεπτό κλαδί, συμβολίζοντας την αγάπη της για τη φύση.

Την ημέρα της συνεδρίας τατουάζ, ο ενθουσιασμός γέμισε τον αέρα στο Maiden Castle House. Η Hilda, με μια λάμψη στα μάτια της, ήταν έτοιμη να αγκαλιάσει αυτή τη νέα περιπέτεια. Με το σταθερό χέρι του ταλαντούχου καλλιτέχνη τατουάζ, το όνειρό της να κάνει τατουάζ έγινε μια όμορφη πραγματικότητα.

Η Hilda μοιράστηκε τη χαρά της, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην ηλικία μου που κάνουν το πρώτο τους τατουάζ. Η υπέροχη ομάδα του Maiden Castle House έκανε τα πάντα για να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία μου, και τίποτα δεν είναι ποτέ υπερβολικά δύσκολο. Είμαι τόσο ευχαριστημένη με το τατουάζ μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση