Πατέρας με τους πέντε γιους του κάηκαν ζωντανοί όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους - Σώθηκε μόνο η μητέρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 09:21 Πατέρας με τους πέντε γιους του κάηκαν ζωντανοί όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους - Σώθηκε μόνο η μητέρα

Ένας πατέρας και οι πέντε γιοι του κάηκαν ζωντανοί όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι που ζούσαν στο Κουίνσλαντ της Αυστραλία. Τραγική φιγούρα η μητέρα, που ήταν η μόνη που κατάφερε να σωθεί από το φλεγόμενο σπίτι.

Η σύζυγος του άνδρα και μητέρα των αγοριών ξέφυγε σώα από την φωτιά στο σπίτι στο Ράσελ Άιλαντ, μια μικρή κοινότητα περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ματ Κέλι.

«Αυτή τη στιγμή είναι συναισθηματικά τρομερά συγκλονισμένη», είπε ο Κέλι στους δημοσιογράφους στη γειτονική πόλη Ρέντλαντ Μπέι, προσθέτοντας πως «η γυναίκα έχασε ολόκληρη την οικογένειά της».

«Είναι αληθινά τραγικό. Αυτά είναι αγόρια που θα μπορούσαν να γίνουν άνδρες στο μέλλον και ένας άνδρας έχασε κι αυτός τη ζωή του», δήλωσε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κουίνσλαντ ανακοίνωσε πως η κατοικία κατέρρευσε εξαιτίας της φωτιάς ενώ έχουν υποστεί ζημιές μερικές γειτονικές κατοικίες.

Διασώστες προσέφεραν επιτόπου τις πρώτες βοήθειες σε εννέα τραυματίες ενώ τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Κουίνσλαντ. Τουλάχιστον 20 πυροσβέστες έσπευσαν για να κατασβέσουν την πυρκαγιά, μετέδωσε το αυσταλιανό δίκτυο ABC.

Διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιά, ενώ δεν υπάρχουν υποψίες για εμπρησμό, ανακοίνωσε η αστυνομία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση