Ο άντρας που ξόδεψε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο αποκάλυψε την αντίδραση της οικογένειάς του (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 15:40 Ο άντρας που ξόδεψε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο αποκάλυψε την αντίδραση της οικογένειάς του (BINTEO)

Ο άνθρωπος που μεταμορφώθηκε σε σκύλο παραδέχεται ότι νιώθει υπέροχα που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το χόμπι του.

Ο άνδρας στην Ιαπωνία που ξόδεψε 12.500 λίρες για να μεταμορφωθεί σε σκύλο, αποκάλυψε πως αντέδρασε η οικογένειά του σε αυτό τον τρόπο που επέλεξε να ζει.

Ο Toco απασχόλησε όλο τον κόσμο τον Ιούλιο και έγινε viral, όταν ανέβασε ένα βίντεο στα social media που τον δείχνει να περπατάει στο Τόκιο με μια στολή σκύλου, η οποία του κόστισε ένα κάρο λεφτά.

«Θυμάσαι τα όνειρά σου όταν είσαι παιδί; Θέλεις να γίνεις ήρωας ή μάγος», είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο. Το δικό του όνειρο όμως, ήταν να μεταμορφωθεί σε σκύλος.

«Θυμάμαι ότι έγραψα στο βιβλίο αποφοίτησης του δημοτικού ότι ήθελα να γίνω σκύλος και να περπατήσω έξω», εξήγησε, προσθέτοντας ότι επέλεξε να γίνει Border Collie λόγω του μεγέθους της ράτσας.

Ο Toco φοράει την ειδική του στολή στο σπίτι, μία φορά την εβδομάδα και νιώθει υπέροχα. «Η οικογένειά μου εξεπλάγη με την απόφασή μου, αλλά μετά το πήρε θετικά», είπε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το δέχθηκαν», πρόσθεσε.

Πάντως, όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε προβληματιστεί για το πως θα το πει στους φίλους του. «Σπάνια μιλάω γι αυτό στους φίλους μου γιατί φοβάμαι ότι το θεωρήσουν περίεργο. Οι δικοί μου άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθα ότι μεταμορφώθηκα σε ζώο».

Ο Toco μεταξύ άλλων λέει πως δεν έχει αποκαλύψει στους συναδέλφους του, ότι εκτός δουλειάς μεταμορφώνεται σε σκύλο. Για το λόγο αυτό δεν έχει αποκαλύψει στις συνεντεύξεις του το πραγματικό του πρόσωπο.

«Λατρεύω τα ζώα και μου αρέσει να παίζω σαν σκύλος. Αυτό είναι το χόμπι μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Με κάνει ευτυχισμένο», συμπλήρωσε ο Toco, του οποίου το βίντεο που συμπεριφέρεται σαν σκύλος έχει σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση