«Ο Σαμπανσί και η σύζυγος του σώθηκαν από τα παιδιά τους»! Οι συγκλονιστικές στιγμές μετά το ατύχημα στη Λέρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 22:54 «Ο Σαμπανσί και η σύζυγος του σώθηκαν από τα παιδιά τους»! Οι συγκλονιστικές στιγμές μετά το ατύχημα στη Λέρο

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύονται πλέον, ο Τούρκος μεγιστάνας, Αλί Σαμπανσί, και η σύζυγος του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, μετά το ατύχημα που είχαν στη Λέρο, όταν το ταχύπλοο του προσέκρουσε σε βράχια. 

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν μαρτυρίες συγγενών του ζευγαριού, αλλά και κατοίκων της Λέρου για τις συγκλονιστικές στιγμές, αμέσως μετά το ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Αλί Σαμπανσί. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το ταχύπλοο οδηγούσε ο ίδιος ο Τούρκος μεγιστάνας, ωστόσο – σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ- επέβαινε και ο καπετάνιος, ο οποίος καθόταν στο πίσω μέρος με τους γιους του Σαμπανσί, Εμρέ και Καάν. Ο καπετάνιος ήταν ο πρώτος που είδε τα βράχια, πέταξε τα παιδιά στη θάλασσα και μετά πήδηξε και ο ίδιος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, το ταχύπλοο προσέκρουσε στα βράχια και αναποδογύρισε. 

Τα παιδιά τους, έφεραν τον Αλί Σαμπανσί και την Βουσλάτ Ντογάν στην επιφάνεια της θάλασσας και ο καπετάνιος έλεγξε τον σφυγμό τους και διαπίστωσε ότι ήταν ζωντανοί. 

Εκτός από το ελληνικό Λιμενικό, στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης της ABC Holding, επιχειρηματίας Μεχμέτ Μπασέρ, από τα Άδανα.

Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο Αλί Σαμπανσί

Ο Αλί Σαμπανσί διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, αφού υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του. Η σύζυγος του, χειρουργήθηκε στο πηγούνι, καθώς τη στιγμή της πρόσκρουσης χτύπησε σε τζάμι, της μπροστινής πλευρά του ταχύπλοου. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση