Μαδαγασκάρη: Ποδοπατήθηκαν φίλαθλοι σε γήπεδο - Τουλάχιστον 12 νεκροί, οι 7 ανήλικοι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 13:11 Μαδαγασκάρη: Ποδοπατήθηκαν φίλαθλοι σε γήπεδο - Τουλάχιστον 12 νεκροί, οι 7 ανήλικοι

Τραγική κατάληξη είχε ο συνωστισμός που οδήγησε σε ποδοπάτημα φιλάθλων σε γήπεδο στη Μαδαγασκάρη. 

Ο απολογισμός των θυμάτων από το ποδοπάτημα στο στάδιο Μπαρέα του Ανταναναρίβο της Μαδαγασκάρης ανέρχεται τουλάχιστον σε 12 νεκρούς, από τους οποίους επτά είναι ανήλικοι, και σε περισσότερους από 100 τραυματίες, σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού και ενός τοπικού βουλευτή.

«Υπάρχουν έως τώρα τουλάχιστον 12 νεκροί και 107 τραυματίες», δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χανίτρα Ραζαφιμαναντσόα. «Δεν έχουμε ακόμη τον τελικό κατάλογο. Επτά ανήλικοι συγκαταλέγονται στους νεκρούς», διευκρίνισε ο Ερυθρός Σταυρός.

H συμπλοκή σημειώθηκε όταν οι φίλαθλοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο εθνικό στάδιο της Μαδαγασκάρης για την τελετή έναρξης των Αγώνων των νησιών του Ινδικού Ωκεανού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση