Κάτοικος της Φλόριντα κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο από τον τυφώνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 10:44 Κάτοικος της Φλόριντα κολυμπά σε πλημμυρισμένο δρόμο από τον τυφώνα

«Αυτή ήταν πραγματικά "η τέλεια καταιγίδα"», δήλωσε η Lexi DeLeon.

Τι κάνεις όταν βρίσκεσαι στο μάτι του τυφώνα; Πηγαίνεις για μια βουτιά, φυσικά! Μια κάτοικος της Φλόριντα προκάλεσε ανησυχία στο διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την ίδια να κολυμπά σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Idalia.

Το βίντεο που τη δείχνει να κολυμπά ενώ γύρω της κυριαρχεί η καταστροφή συγκέντρωσε πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, καθώς οι θεατές αναρωτιόντουσαν αν η κίνησή της αυτή ήταν ασφαλής ή έστω υγιεινή.

«Αυτή ήταν πραγματικά “η τέλεια καταιγίδα”», δήλωσε η Lexi DeLeon, 23 ετών, στο Jam Press για τη βουτιά της, η οποία συνέβη στις 4:45 π.μ. στο νησί Anna Maria στην κομητεία Manatee.

Αυτό συνέβη λίγο πριν η καταιγίδα κατηγορίας 3 χτυπήσει, καταστρέφοντας ηλεκτροφόρα καλώδια, ξηλώνοντας στέγες από σπίτια και πλημμυρίζοντας ολόκληρες γειτονιές με νερό.

Η Φλόριντα ξεκίνησε χθες, Πέμπτη (31/8) να μετρά τις πληγές της που άφησαν πίσω οι εκτεταμένες πλημμύρες με τους κατοίκους να μην ξέρουν πώς θα μπορέσουν να στήσουν ξανά τις ζωές τους.

Αφού πέρασε από τη Φλόριντα, ο Ιντάλια υποβαθμίστηκε σε τροπική καταιγίδα προτού πλήξει τη γειτονική πολιτεία Τζόρτζια, συνοδευόμενος από καταρρακτώδεις βροχές, με το ύψος της βροχής να φτάνει έως και τα 25 εκατοστά. Η άνοδος των υδάτων απειλεί τους κατοίκους των παράκτιων περιοχών, ενώ έχουν σημειωθεί και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση