Μετά την Ελλάδα και τη Λιβύη, η κακοκαιρία Daniel έφτασε στην Αίγυπτο σχηματίζοντας νέες λίμνες! Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 11:45 Μετά την Ελλάδα και τη Λιβύη, η κακοκαιρία Daniel έφτασε στην Αίγυπτο σχηματίζοντας νέες λίμνες! Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην Ελλάδα και τους πάνω από 5.000 νεκρούς στην Λιβύη, η φονική καταιγίδα έφτασε εξασθενημένη στην Αίγυπτο.

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel πάνω από την έρημο Σαχάρα, ενώ σε μια από τις εικόνες που δημοσίευσε στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου φαίνονται λίμνες που έχουν σχηματιστεί στην Αίγυπτο μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις. 

Χρήστες του Twitter δείχνουν την πορεία της κακοκαιρίας – καταιγίδας Daniel πάνω από την Αίγυπτο, ενώ ο καιρός της Αιγύπτου είναι κυρίως συννεφιασμένος και βροχερός.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου αναφέρει: «Το βαρομετρικό χαμηλό Daniel αν και πολύ εξασθενημένο κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Αίγυπτο και να σχηματίζει ακόμα και μεγάλες λίμνες (δεξιά φωτο) στα νότια της οροσειράς Jebel Akhdar, στα αγγλικά The Green Mountain, μια έντονα δασώδης, εύφορη ορεινή περιοχή στη βορειοανατολική Λιβύη».

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση