Νύφη έφυγε από τον γάμο της γιατί ο γαμπρός της έριξε τούρτα στο πρόσωπο: «Του είπα ότι αν μου το έκανε, θα τον άφηνα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 13:00 Νύφη έφυγε από τον γάμο της γιατί ο γαμπρός της έριξε τούρτα στο πρόσωπο: «Του είπα ότι αν μου το έκανε, θα τον άφηνα»

Αναρωτιέται αν έκανε καλά ή όχι που τον παράτησε στο γλέντι.

Το φαινόμενο του ρίχνει κάποιος τούρτας στο πρόσωπο ενός άλλου τείνει να γίνεται παράδοση σε γιορτές και γάμους. Σε ένα τελευταίο τέτοιο περιστατικό, μια νύφη ισχυρίστηκε στο Reddit ότι ο γάμος της καταστράφηκε, όταν ο γαμπρός αποφάσισε να ρίξει στο πρόσωπό της ένα κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους, με την ανάρτησή της να γίνεται viral, καθώς οι χρήστες του μέσου συζητούν για το εάν η παράδοση αυτή μπορεί να είναι επιβλαβής.

Η 27χρονη νύφη απευθύνθηκε σε μια πλατφόρμα του Reddit, όπου οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να ψηφίσουν για το ποιος φταίει σε μια διαμάχη. Η νύφη ρώτησε αν έκανε λάθος που έφυγε απότομα από το γάμο της, όταν ο σύζυγός της έριξε τούρτα στο πρόσωπό της μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τους.

Έγραψε ότι ήξερε ότι ο σύζυγός της έβρισκε αστεία τα «βίντεο με ρίξιμο της τούρτας» και του είχε ζητήσει να μην της το κάνει, επειδή δεν της αρέσει. Έγραψε, επίσης, ότι η οικογένειά της «συνήθιζε να ρίχνει τούρτες» και όταν ήταν 17 ετών, κόπηκε στο μέτωπο σοβαρά, όταν η μητέρα της, της έριξε στο πρόσωπο την τούρτα των γενεθλίων της. Όπως ισχυρίστηκε, ένα διακοσμητικό στην τούρτα φέρεται να προκάλεσε το κόψιμο.

«Του είπα ότι αν μου έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, θα τον άφηνα», έγραψε η νύφη σχετικά με τον σύζυγό της. «Άρχισε να γελάει, αλλά εγώ το εννοούσα». Η νύφη έγραψε ότι αισθάνθηκε ότι η ημέρα του γάμου τους είχε πάει τέλεια, αλλά καταστράφηκε όταν ο σύζυγός της έκοψε «ένα τεράστιο κομμάτι» της γαμήλιας τούρτας και το έριξε στο πρόσωπό της. Τότε, έφυγε αμέσως από τον χώρο, παρά τις προσπάθειες του συζύγου της και της οικογένειάς της να την πείσουν να μείνει.

«Αυτή υποτίθεται ότι θα ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας και αυτός με έφερε σε δύσκολη θέση μπροστά σε όλους για κάποια φάρσα που ήξερε ότι μισώ», έγραψε η νύφη. «Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατέστρεψε και μια τούρτα αξίας 500 δολαρίων. Κατέστρεψε το μακιγιάζ μου, τα μαλλιά μου και το πάνω μέρος του φορέματός μου. Η τούρτα πήγε παντού».

Τα σχόλια των Redditors

Η νύφη ρώτησε τους χρήστες του Reddit αν η αποχώρησή της ήταν υπερβολική αντίδραση, αλλά πολλοί φαίνεται να πιστεύουν ότι είχε δίκιο που έφυγε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το nypost.com. «Νομίζω ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι άξιες ακύρωσης, αλλά αυτή είναι η άποψή μου», έγραψε ένας χρήστης.

«Αυτό δεν είναι απλώς μια φάρσα, αλλά η απόλυτη ασέβεια», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Είχε μια δουλειά και αυτή ήταν να μην ρίξει τούρτα στο πρόσωπο της αρραβωνιαστικιάς του», πρόσθεσε ένας άλλος σχολιαστής.

Κάποιοι άλλοι είπαν πως η νύφη δεν έπρεπε να φύγει από τον χώρο του γάμου. «Αν το μόνο που χρειάζεται (για να φύγεις) είναι μια τούρτα στο πρόσωπο, δεν θέλω να είμαι εκεί όταν τα πράγματα πραγματικά δυσκολέψουν», έγραψε ένας χρήστης του Reddit.

«Κατέστρεψες τη ζωή σου επειδή δεν μπόρεσες να του ρίξεις και εσύ λίγο κέικ στη μούρη;», ρώτησε ένας άλλος χρήστης.

Πηγή: Reddit

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση