Η Νέα Υόρκη «πλημμύρισε» από συνοδούς πολυτελείας για τη... συνέλευση του ΟΗΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:39 Η Νέα Υόρκη «πλημμύρισε» από συνοδούς πολυτελείας για τη... συνέλευση του ΟΗΕ

Συνοδοί πολυτελείας πλημμυρίζουν τη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει η New York Post

«Οι διεθνείς σχέσεις ανεβαίνουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο» γράφει η Page Six της New York Post σε αποκλειστικό δημοσίευμα, φέρνοντας στο φως ένα δίκτυο πορνείας που «θησαυρίζει» στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, μετά τις επίσημες συνεδριάσεις

Διπλωμάτες που έσπευσαν στην πόλη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που ξεκίνησε στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 26 Σεπτεμβρίου, συναντούν παγκόσμιους ηγέτες την ημέρα και πόρνες τη νύχτα, αποκαλύπτουν πηγές στο Page Six, με τις επιχειρήσεις των συνοδών να εκτινάσσονται κατά «20% έως 25%» όταν συγκεντρώνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με μια πηγή.

Για να καλύψουν μάλιστα την τεράστια ζήτηση, συνοδοί που χρεώνουν υψηλές τιμές φέρεται να συγκεντρώνονται στο «Μεγάλο Μήλο» από το Λας Βέγκας ακόμη και την Ευρώπη. «Οι επιχειρήσεις αυξάνονται κατά 20% έως 25%,» είπε μια πηγή που γνωρίζει το θέμα. «Τα κορίτσια κυριολεκτικά πετούν από το Βέγκας και την Ευρώπη. . . είναι σαν ένα συνέδριο για πόρνες».

«Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία γιατί δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες» αποκάλυψαν γνώστες στην Page Six, επισημαίνοντας ότι οι συνοδοί πολυτελείας «βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια» τη βραδιά. Η πηγή είπε ότι ορισμένοι «διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που βρίσκονται. . . δεν έχουν αυτά τα κορίτσια».

Η ζήτηση για εργαζόμενες του σεξ αυξάνεται, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα τοπικά στριπτιτζάδικα, καθώς πολιτικοί και διπλωμάτες θέλουν να παραμείνουν κάτω από το ραντάρ, επομένως, «Οι μπίζνες ανθίζουν μόνο για τις συνοδούς πολυτελείας που είναι ιδιαίτερα απασχολημένες. Οι πολιτικοί φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, δεν θέλουν να τους δουν σε κακόφημα μέρη».

Η ίδια πηγή προσθέτει οτι «δεν ρισκάρουν αναζητώντας «συνοδούς» στο Google. Το τμήμα της πόλης που διαμένουν είναι το κέντρο της επιχείρησης υψηλών προδιαγραφών για συνοδούς. Υπάρχουν τύποι που εργάζονται στα μπαρ σε αυτό το μέρος της πόλης που είναι βασικά μαστροποί και αναλαμβάνουν τα πάντα».

«Αν θέλουν να διασκεδάσουν στη Νέα Υόρκη . . . δεν θα πάνε στο στριπ κλαμπ «Sapphire» που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της Νέας Υόρκης μαζί με το Hustler Club. Μια άλλη πηγή λέει ότι οι διπλωμάτες που συχνάζουν σε στριπτιτζάδικα αποκτούν ιδιωτικά δωμάτια. «Γίνονται κράτηση για τα VIP δωμάτια και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα», λέει. «Κοιτάς τριγύρω και δεν βλέπεις το συνηθισμένο πλήθος των θαμώνων».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση