Συνελήφθη άνδρας για τη δολοφονία του Tupac, 27 χρόνια μετά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:17 Συνελήφθη άνδρας για τη δολοφονία του Tupac, 27 χρόνια μετά

Η αστυνομία του Λας Βέγκας φέρεται να συνέλαβε έναν άνδρα που εμπλέκεται στη δολοφονία του διάσημου ράπερ Tupac Shakur που σημειώθηκε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Στη σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur, προχώρησε η αστυνομία του Λας Βέγκας.

Ο Ντουέιν “Κέφι Ντι” Ντέιβις συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί. Οι ακριβείς κατηγορίες που του αποδίδονται δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αναμένεται αργότερα σήμερα να ανακοινωθεί το κατηγορητήριο.

Ο θρύλος της χιπ-χοπ έπεσε νεκρός σε ηλικία 25 ετών μετά από τέσσερις πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Λας Βέγκας τη νύχτα της 7ης Σεπτεμβρίου 1996, ένα έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη ενώ ο δολοφόνος του παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια μυστήριο.

Το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα για τον θάνατό του, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AP.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο οι αρχές της Νεβάδα των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι εξέδωσαν ένταλμα έρευνας σε σχέση με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του ράπερ.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο γνωστός ράπερ δολοφονήθηκε ενώ καθόταν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο με τον Marion “Suge” Knight, επικεφαλής της Death Row Records. Η αστυνομία είπε ότι οι δυο τους σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι κοντά στη λεωφόρο του Λας Βέγκας όταν μια λευκή Cadillac βρέθηκε δίπλα τους και ξέσπασαν πυροβολισμοί.

Πυροβολήθηκε πολλές φορές, ο Tupac Shakur μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου πέθανε μια εβδομάδα αργότερα.

Μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει ποτέ συλλήψεις για τη δολοφονία του, ενώ η αστυνομία του Λας Βέγκας είχε πει στο παρελθόν ότι η έρευνα σταμάτησε γρήγορα επειδή οι μάρτυρες αρνήθηκαν να συνεργαστούν.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση