ΗΠΑ: Βρέθηκε κλειδωμένη σε ντουλάπι 9χρονη που είχε απαχθεί – Το σημείωμα των λύτρων πρόδωσε τον δράστη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 18:51 ΗΠΑ: Βρέθηκε κλειδωμένη σε ντουλάπι 9χρονη που είχε απαχθεί – Το σημείωμα των λύτρων πρόδωσε τον δράστη

Οι αρχές της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ εξιχνίασαν την υπόθεση απαγωγής ενός 9χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε κλειδωμένο, αλλά σώο, μέσα σε ένα ντουλάπι σε σπίτι, λίγο μετά την σύλληψη του δράστη.

Η Σάρλοτ Σένα είχε εξαφανιστεί από μια δασώδη περιοχή – πάρκο έξω από τη μεγαλούπολη των ΗΠΑ, περίπου 72 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Το 9χρονο παιδί είχε πάει εκεί με την οικογένειά του για κατασκήνωση και εκεί έγινε η απαγωγή του από έναν 47χρονο άνδρα.

Το κοριτσάκι έκανε βόλτα με το ποδήλατό του το Σάββατο (30.9.2023) στην περιοχή και εκεί χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ λίγο μετά αποδείχτηκε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα έπειτα από την δήλωση της εξαφάνισης του παιδιού, αλλά μετά την έναρξη των ερευνών στην οικογένεια της 9χρονης στάλθηκε ένα σημείωμα για λύτρα και οι αρχές της μεγαλούπολης των ΗΠΑ κατάλαβαν ότι επρόκειτο για απαγωγή.

Άφησε τα αποτυπώματά του

Ο δράστης της απαγωγής, όμως, ήταν απρόσεκτος και το σημείωμα τον πρόδωσε. Είχε αφήσει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στο χαρτί.

Οι αρχές μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τον απαγωγέα, καθώς τα δαχτυλικά του αποτυπώματα υπήρχαν στη βάση δεδομένων της αστυνομίας των ΗΠΑ, αφού το 1999 είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Μετά από λίγη αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως μετά το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι μέσα σε σπίτι», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με το BBC.

Ο δράστης ο οποίος είναι ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, 47 ετών, εντοπίστηκε σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα του και τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της μικρής.

Η 9χρονη Σάρλοτ είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση