Πόλεμος στο Ισραήλ: Ζευγάρι επίστρατων έκανε το γάμο και το απαραίτητο πάρτι στην εβραϊκή στρατιωτική βάση, όπου υπηρετεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 15:16 Πόλεμος στο Ισραήλ: Ζευγάρι επίστρατων έκανε το γάμο και το απαραίτητο πάρτι στην εβραϊκή στρατιωτική βάση, όπου υπηρετεί

Ένα ζευγάρι από το Ισραήλ σίγουρα θα ήθελε να περάσει με τον πιο μαγικό τρόπο τις στιγμές του γάμου του και το απαραίτητο γλέντι μετά, αλλά ο πόλεμος που ξέσπασε στην περιοχή μετά την επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς τους άλλαξε τα σχέδια της πιο όμορφης στιγμής της ζωή τους.

Δεν τους τα χάλασε όμως. Απλά τους έκανε να τα τροποποιήσουν κάπως. Ο άνδρας και η γυναίκα από το Ισραήλ  κλήθηκαν ως επίστρατοι μετά την επίθεση της Χαμάς και τον πόλεμο που ξέσπασε.

Δεν πτοήθηκαν όμως. Έκαναν κανονικά και τον γάμο και το γλέντι του γάμου. Όχι όμως, στους τόπους που είχαν προγραμματίσει, αλλά μέσα στην στρατιωτική βάση, που υπηρετεί το ζευγάρι των επίστρατων.

Ο γαμπρός μάλιστα είχε επιστρατευθεί την ίδια μέρα που είχε προγραμματιστεί ο γάμος και το γλέντι.

Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε όμως. Η τελετή και το γαμήλιο πάρτι έγινε μέσα στη στρατιωτική βάση.

Μπορεί ο τόπος να μην ήταν ο… ιδανικός, αλλά γέμισε με τραγούδια και το χορό και αν μη τι άλλο το ζευγάρι το χάρηκε. Έστω κι αν εκείνοι και το Ισραήλ βρίσκονται πια στα όπλα μετά την επίθεση της Χαμάς και οι φλόγες του πολέμου έχουν ζώσει τα πάντα.

Πηγή: Newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση