Πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες: Ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους – Φορούσαν φανέλες της Εθνικής Σουηδίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 22:05 Πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες: Ένοπλος σκότωσε δύο ανθρώπους – Φορούσαν φανέλες της Εθνικής Σουηδίας

Φέρεται να φώναζε «Αλλαχου Ακμπαρ» - Το βίντεο της επίθεσης

Ένοπλη επίθεση με πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο δράστης κατάφερε να σκοτώσει δύο και τραυμάτισε ακόμα έναν.

Το βρετανικό Sky News μετέδωσε πως τα δύο θύματα φορούσαν την εμφάνιση της Εθνικής Σουηδίας, λίγο πριν τον αγώνα με το Βέλγιο στην πρωτεύουσα του τελευταίου.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πλήθους φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», σύμφωνα με το δίκτυο Sud Info, προτού διαφύγει με δίκυκλο. Φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση για τους μουσουλμάνους αδερφούς του.

Η βελγική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

 

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση