O Πούτιν βγάζει στο σφυρί το διαμέρισμα του Ζελένσκι στην Κριμαία -Τιμής εκκίνησης τα 250.000 δολάρια [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 14:42 O Πούτιν βγάζει στο σφυρί το διαμέρισμα του Ζελένσκι στην Κριμαία -Τιμής εκκίνησης τα 250.000 δολάρια [βίντεο]

Σε πλειστηριασμό βγάζει η Ρωσία ένα διαμέρισμα στην Κριμαία που ανήκει στην οικογένεια του προέδρου της Ουκρανίας Βολόντιμιρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ η δημοπρασία του ρετιρέ των 120 τ.μ. του Ζελένσκι και της συζύγου του, Ολένα Ζελένσκα στη Γιάλτα της Κριμαίας, θα γίνει στις 30- Οκτωβρίου με τιμή εκκίνησης περίπου 250.000 δολαρίων, ενώ η αξία του εκτιμάται στα 800.000 δολάρια.

Τον περασμένο Μάιο ο διορισμένος από τον Βλαντίμιρ Πούτιν κυβερνήτης της προσαρτημένης από το 2014 Κριμαίας είχε πει ότι το διαμέρισμα του Ζελένσκι είχε κατασχεθεί μαζί με άλλα ουκρανικής ιδιοκτησίας περιουσιακά στοιχεία.

Ο Βλαντίμιρ Κονσταντίνοφ, επικεφαλής του λεγόμενου «Κρατικού Συμβουλίου της Κριμαίας», είπε ότι τα έσοδα από την πώληση του διαμερίσματος του Ζελένσκι και των υπόλοιπων κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων θα διατεθούν για Ρώσους στρατιώτες που εμπλέκονται στην εισβολή στην Ουκρανία και τις οικογένειές τους, αλλά και σε αναπτυξιακά έργα στην Κριμαία.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση