Ομίχλη προκάλεσε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν 158 αυτοκίνητα: Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 14:36 Ομίχλη προκάλεσε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν 158 αυτοκίνητα: Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες αποκάλυψης καταγράφηκαν σε αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ, καθώς ένα σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε με αποτέλεσμα 158 αυτοκίνητα να εμπλακούν σε ένα τρομακτικό τροχαίο. Τουλάχιστον επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σε ένα τραγικό και συγκλονιστικό περιστατικό κοντά στη Νέα Ορλεάνη, εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα (24/10) ένα καταστροφικό συμβάν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άτομα. Η καταστροφή αυτή αποδόθηκε σε ένα φαινόμενο που περιγράφεται ως «super-frog» ένα ανησυχητικό μείγμα καπνού που προέρχεται από πυρκαγιές σε βάλτους και το πυκνό πέπλο της πρωινής ομίχλης. Οι ολέθριες συνέπειες αυτής της περιβαλλοντικής σύντηξης οδήγησαν σε μια σειρά καταστροφικών τρακαρισμάτων κατά μήκος του Interstate 55.

Η έκταση της καταστροφής ήταν συγκλονιστική, με περίπου 158 οχήματα να έχουν εμπλακεί στο συγκεκριμένο τροχαίο. Με τραγικό τρόπο, 25 άνθρωποι αναφέρθηκαν ως τραυματίες, και η αστυνομία της Λουιζιάνα προειδοποίησε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί ακόμη να αυξηθεί, καθώς οι πρώτοι ανταποκριτές έψαχναν ακούραστα το σημείο μέχρι αργά το βράδυ, εν μέσω της παρατεταμένης δυσοσμίας των πυρακτωμένων συντριμμιών.

Η κόλαση που ακολούθησε τις συγκρούσεις καταπλάκωσε αυτά τα ήδη κατεστραμμένα οχήματα, δημιουργώντας ένα εφιαλτικό σκηνικό καταστροφής και απόγνωσης.

Μέσα σε αυτό το χάος, οι επιζώντες βρέθηκαν σε σουρεαλιστικές συνθήκες. Κάποιοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τα αγνώριστα πλέον οχήματά τους και στάθηκαν στην άκρη του δρόμου ή πάνω στα αυτοκίνητά τους, με τα πρόσωπά τους χαραγμένα από δυσπιστία μπροστά στο αποκαλυπτικό σκηνικό. Άλλοι, λιγότερο τυχεροί, φώναζαν για βοήθεια, παγιδευμένοι σε έναν εφιάλτη που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση