Επίθεση με ρουκέτα στη Σντερότ στο σημείο που βρίσκονται δημοσιογράφοι - Ανάμεσα τους και Έλληνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 18:37 Επίθεση με ρουκέτα στη Σντερότ στο σημείο που βρίσκονται δημοσιογράφοι - Ανάμεσα τους και Έλληνες

Επίθεση με ρουκέτα έγινε στη Σντερότ, κοντά σε νηπιαγωγείο και σε σημείο, όπου βρίσκονται ανταποκριτές από όλο τον κόσμο, που καλύπτουν τον πόλεμο στο Ισραήλ. Μεταξύ αυτών και Έλληνες δημοσιογράφοι. 

Η ρουκέτα διέλυσε αυτοκίνητα των τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά ευτυχώς όλοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί είναι καλά στην υγεία τους.

Νωρίτερα, σε τηλεοπτική ομιλία του, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμφωνήσει σε οποιαδήποτε προσωρινή εκεχειρία με τη Χαμάς, μέχρι να απελευθερωθούν οι περισσότεροι από 240 όμηροι που κρατούνται από το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα από την 7η Οκτωβρίου, όταν εξαπέλυσε την επίθεσή του. “Το Ισραήλ αρνείται μια προσωρινή εκεχειρία που δεν περιλαμβάνει την επιστροφή των ομήρων μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, είχε δηλώσει ότι συζήτησε με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου για τη δυνατότητα να υπάρξουν “ανθρωπιστικές παύσεις” στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, ώστε να προστατευθούν οι Παλαιστίνιοι άμαχοι και να αυξηθεί η διαμονή της βοήθειας.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση