Αφηνιασμένο ελάφι προσπάθησε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος: Πήδηξε πάνω από ένα αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:14 Αφηνιασμένο ελάφι προσπάθησε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος: Πήδηξε πάνω από ένα αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο σε πολιτεία των ΗΠΑ, καθώς ένα ελάφι αποπειράθηκε να πηδήξει πάνω από δύο αυτοκίνητα.

Σε μια σχεδόν κινηματογραφική αλληλουχία γεγονότων, η αξιοσημείωτη επίδειξη ευκινησίας ενός ελαφιού μετατράπηκε σε ένα ατυχές γεγονός για έναν ιδιοκτήτη φορτηγού, όπως καταγράφηκε από την κάμερα παρακολούθησης ενός σπιτιού. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε έναν ήσυχο δρόμο, όπου ένα ελάφι προσπάθησε φιλόδοξα να πηδήξει πάνω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, μόνο που δεν υπολόγισε σωστά το άλμα του, οδηγώντας σε ακούσια σύγκρουση με ένα φορτηγό που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η απροσδόκητη συνάντηση δεν καταγράφηκε μόνο από την κάμερα, αλλά την είδε και ένας δυνητικός αγοραστής, ο οποίος μόλις είχε φτάσει για να εξετάσει την αγορά του φορτηγού που υπέστη ζημιά. Ο πιθανός αγοραστής είχε δει μια αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για ένα όχημα που βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση.

 

 

Το ελάφι φάνηκε να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να πηδήξει πάνω από τα αυτοκίνητα. Βέβαια όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σταθμευμένο όχημα. Οι μπροστινές οπλές του ζώου κατάφεραν να περάσουν πάνω από την άκρη του φορτηγού, αλλά τα πίσω πόδια του βρήκαν στο όχημα και έτσι δημιουργήθηκε ένα μεγάλο βαθούλωμα.

Παρά το ατύχημα, το ελάφι κατάφερε να απεγκλωβιστεί και με ένα γρήγορο και φαινομενικά αβίαστο άλμα, βγήκε από την καρότσα του φορτηγού και συνέχισε την πορεία του στην αυλή. Είναι αξιοσημείωτο ότι το ελάφι φαινόταν αλώβητο, αλλά δεν μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο για το φορτηγό, το οποίο τώρα είχε μια μόνιμη ανάμνηση της συνάντησης.

Πηγή: Fox29

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση