Αεροπλάνο ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στη θάλασσα: Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 12:45 Αεροπλάνο ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στη θάλασσα: Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από αεροπλάνο του Πολεμικού Ναυτικού της Αμερικής να έχει ξεφύγει από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στη θάλασσα.

Ένα αεροσκάφος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που μετέφερε εννέα άτομα ξέφυγε από το διάδρομο προσγείωσης με αποτέλεσμα να καταλήξει στα νερά του κόλπου Kaneohe της Χαβάης, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Οι συνθήκες που οδήγησαν το αεροσκάφος να ξεφύγει από τον διάδρομο προσγείωσης παραμένουν υπό διερεύνηση. Ωστόσο, η γρήγορη αντίδραση των αρχών και οι επακόλουθες ενέργειες της αμερικανικής ακτοφυλακής εξασφάλισαν ότι όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος καταγράφηκαν αμέσως, παρακάμπτοντας την ανάγκη για μια παρατεταμένη επιχείρηση διάσωσης.

Το P-8A Poseidon, ένα αεροσκάφος ναυτικής περιπολίας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Boeing, είναι μια στρατιωτική παραλλαγή στενά συνδεδεμένη με το εμπορικό αεροσκάφος 737. Ο σχεδιασμός του διευκολύνει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του ανθυποβρυχιακού πολέμου, του πολέμου κατά της επιφάνειας και της ηλεκτρονικής κατασκοπείας σημάτων.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό παραμένουν λιγοστές. Παρόλα αυτά, οι αρχές τόνισαν τον ευτυχή χαρακτήρα της έκβασης, υπογραμμίζοντας την απουσία τραυματισμών μεταξύ του πληρώματος και των επιβατών. Ο Υπαξιωματικός Ράιαν Φίσερ, εκπρόσωπος της ακτοφυλακής, αναγνώρισε την ευτυχή τροπή των γεγονότων. «Φαίνεται ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη διασώθηκαν», δήλωσε, υποδεικνύοντας τις άμεσες και αποτελεσματικές προσπάθειες διάσωσης που ακολούθησαν το περιστατικό.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση