Έφτασε στην Αίγυπτο το γαλλικό πλωτό νοσοκομείο Dixmude – Θα περιθάλπει τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 20:22 Έφτασε στην Αίγυπτο το γαλλικό πλωτό νοσοκομείο Dixmude – Θα περιθάλπει τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας

Ο πόλεμος έχει θέσει εκτός λειτουργίας πολλές δομές στη βόρεια Γάζα

Το γαλλικό ελικοπτεροφόρο πλοίο Dixmude, που έχει διαμορφωθεί καταλλήλως για να προσφέρει νοσοκομειακή υποστήριξη στους τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας, έφτασε σήμερα στο λιμάνι Αλ Αρίς της Αιγύπτου, σύμφωνα με μια λιμενική πηγή που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς έχει θέσει εκτός λειτουργίας πολλά νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα και εκείνα της νότιας, αν και υπερπλήρη, εξακολουθούν να παραλαμβάνουν τραυματίες. Το γαλλικό πλωτό νοσοκομείο διαθέτει δύο χειρουργεία και περίπου 60 νοσοκομειακές κλίνες.

 

 

Πηγή: Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση