Ένα τυπικό ταξίδι ναυτικού στη Βόρεια Θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 12:23 Ένα τυπικό ταξίδι ναυτικού στη Βόρεια Θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πολλούς χρήστες του TikTok εμφανίστηκε ένας νέος φόβος μετά από viral βίντεο που δείχνουν πώς πραγματικά είναι ένα ταξίδι στη τη Βόρεια Θάλασσα.

Υπάρχουν πολλά υπερβολικά και τρομακτικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μερικά κλιπ που έγιναν viral στο X (πρώην Twitter) και στο TikTok σου δίνουν έναν αρκετά καλό λόγο για να φοβάσαι τα ταξίδια στον ωκεανό.

Το συγκεκριμένο κλιπ έχει προβληθεί μέχρι στιγμής περισσότερες από 17,5 εκατομμύρια φορές και πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν την τεράστια δύναμη των κυμάτων στη Βόρεια Θάλασσα.

Το βίντεο δείχνει πόσο μεγάλα είναι τα κύματα, με πόση δύναμη χτυπάνε τα κύματα αλλά και τη γενναιότητα των ναυτικών την ώρα που τα νερά μπαίνουν από παντού στα πλοία.

 

@mrvincenzo_ The North Sea The most dangerous sea In The World has very large Waves #northsea #bigwaves #north #ocean ♬ Hoist the Colours - Bass Singers Version - Bobby Bass

 

Αν δεν είστε καλοί στη γεωγραφία, η Βόρεια Θάλασσα βρίσκεται μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας, της Νορβηγίας, της Γερμανίας, των Κάτω Χωρών, του Βελγίου και της Γαλλίας.

Το σύντομο που μοιράστηκε στο X είναι μια συλλογή βίντεο από τον χρήστη του TikTok mrvincenzo_, ο οποίος μοιράζεται τακτικά πλάνα ενώ βρίσκεται σε ένα φορτηγό πλοίο.

 

 

«Ο ωκεανός είναι το πιο τρομακτικό μέρος στη γη», σχολίασε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει ότι «τελικά δεν είναι τόσο εύκολα τα λεφτά στα καράβια».

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση