Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε αγορά του Βελγίου παρασύρθηκε από ανέμους και σκότωσε μια γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 11:27 Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε αγορά του Βελγίου παρασύρθηκε από ανέμους και σκότωσε μια γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 63 χρόνων στο Βέλγιο όταν Χριστουγεννιάτικο δέντρο έπεσε πάνω της εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε εορταστική αγορά της Φλάνδρας.

Στο βίντεο, που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου, φαίνεται το 20 μέτρων Χριστουγεννιάτικο δέντρο να παρασύρεται από τον αέρα. Η 63χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της. 

Συγκεκριμένα τρία άτομα εγκλωβίστηκαν κάτω από το πεσμένο έλατο, όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά η 63χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. 

Όλα ξεκίνησαν από μια δυνατή βροχή και μια τοπική ριπή ανέμου που έσπρωξαν το δέντρο κοντά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά όπου πολλοί άνθρωποι ήταν παρόντες.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση